De meest bijzondere feestlocatie in Groningen

Jubileum, promotie, babyshower of verjaardag vieren in Groningen

 

Offerte aanvragen feestlocatie Groningen

feestlocatie met geluidsinstallatie DJ booth

Audio installatie

catering feestlocatie familiedag, jubileum, verjaardag Groningen

Catering

versiering feestlocatie Groningen

Versiering

overnachten feestlocatie Groningen

Slapen

Bijzondere feestlocatie Groningen

Als feestlocatie Groningen is de Allersmaborg uitermate geschikt voor het vieren van een bijzondere verjaardag, een jubileum of bijvoorbeeld een promotie. De ligging van de borg is op zich al erg sfeerbepalend. De rust en vooral ruimte zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Van dansjes op de dansvloer tot luxe dineren, binnen en/of buiten. Er is heel veel mogelijk als het gaat om het ontvangen van gezelschappen op onze sfeervolle locatie in Groningen.

Wil je jouw gasten niet naar huis sturen in de late uurtjes? Geen probleem. Er is in de borg de mogelijkheid om te overnachten. Zo kan iedereen doorfeesten en blijven slapen.

Offerte aanvragen feestlocatie met overnachting Groningen

feestlocatie Groningen voor bruiloft jubileum verjaardag vieren

Jubileum, verjaardag of promotie vieren in Groningen

Iedereen heeft wel eens zin om een feestje te vieren op zijn tijd. Speciale gebeurtenissen geven natuurlijk extra aanleiding voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie en andere geliefden. De Allersmaborg wordt voor verschillende aangelegenheden regelmatig gebruikt. Denk hierbij aan het vieren van een promotie, het behalen van een speciale leeftijd, dus je verjaardag vieren in Groningen, een babyshower of een jubileum dat extra aandacht verdient. In combinatie met kwalitatieve catering van Beijk kan dit niet anders dan een succes worden.

Welke gelegenheid jullie ook hebben. Wij en de borg staan helemaal voor jullie klaar en verwelkomen iedereen met veel plezier!

 

Ellen & Meindert

 

Offerte aanvragen feestje vieren in Groningen

dineren bijzondere feestlocatie Groningen

Sfeerbeelden feestlocatie Groningen