Romantische trouwlocatie in Groningen

Dagarrangementen • Ceremonies • Recepties • Diners • Borrels • Feesten

 

Arrangementenbrochure Kennismaking aanvragen

aankleding bruiloft sfeer Allersmaborg Groningen

Aankleding

receptie bruiloft Groningen

Receptie

Catering bruiloft locatie Groningen

Catering

Bruiloft feest Allersmaborg Groningen

Feest

Al een dagarrangement met ceremonie, receptie & diner voor €37,50 per persoon

Arrangementenbrochure

Unieke trouwlocatie in Groningen

De mooiste dag van jullie leven zonder zorgen beleven op een prachtige trouwlocatie? Trouwen in de Allersmaborg is als een sprookje die uitkomt. Wandel over de ophaalbrug en waan je in een oase van rust! De landelijke sfeer, de schitterende fruitbomen en het geluid van de vele zingende vogeltjes maken de borg tot de ideale trouwlocatie in Groningen.

Door de ruime opzet van de locatie en de mogelijkheid om zowel binnen als buiten de trouwlocatie geheel naar eigen wens in te richten, leent de romantische borg zich perfect voor ieder getij van het jaar! Wij helpen graag met het organiseren van een onvergetelijke dag op deze toplocatie in Groningen.

Kennismaking aanvragen

Trouwlocatie, vergaderlocatie en feestlocatie Allersmaborg Groningen

Catering bruiloft en overnachten

Samen gaan we opzoek gaan naar de perfecte mix van ingrediënten voor de catering van jullie bruiloft. Trouwen op de Allersmaborg inclusief toast, borrel, buffet, barbecue of toch liever een diner, share your food of foodtruckfestival? De mogelijkheden zijn eindeloos. In onze schitterende zaal of prachtige tuin geven jullie elkaar het jawoord. Onze gastdames en -heren zullen iedereen ontvangen en de hele dag voorzien van het door u gekozen culinaire arrangement.

Naast de innerlijke mens verzorgen wij ook met alle liefde jullie huwelijksnacht. In het Klerkenhuis kunnen jullie als echtpaar overnachten. Voor de overige gasten zijn de slaapzalen beschikbaar.

Offerte aanvragen

Catering bruiloft op locatie Allersmaborg Groningen

Het feest op onze trouwlocatie Groningen

De Allersmaborg leent zich perfect als feestlocatie voor jullie bruiloft. De veelzijdigheid van onze trouwlocatie zorgt ervoor dat jullie zowel binnen als buiten de bruiloft volledig naar wens kunnen inrichten. Hierbij kunnen wij ook ondersteunen met materialen en toebehoren. Denk aan een grote tent, heaters, een loungehoek en eventuele aankleding.

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons in het huwelijksbootje te stappen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen om de borg te bekijken. Wij denken graag met jullie mee.

 

Ellen & Meindert

Kennismaking aanvragen

Feest bruiloft op unieke trouwlocatie in Groningen

Trouwarrangementen trouwlocatie Groningen

In samenwerking met Beijk Catering zijn er verschillende trouwarrangementen samengesteld voor onze trouwlocatie Groningen. Zij verzorgen met liefde, passie en een stapel ervaring de catering op jullie bruiloft. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.