Catering bruiloft in Groningen

Dagarrangementen • Diners • Borrels • Feest

 

Arrangementenbrochure Kennismaking aanvragen

Catering bruiloft

Met de uitgebreide cateringdiensten van Beijk Catering zorgen wij ervoor dat jullie en jullie gasten worden verwend met culinaire hoogstandjes en onberispelijke service. Laat ons jullie liefdesverhaal compleet maken met heerlijke gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld en gepresenteerd. Van smaakvolle hapjes tot een feestelijk diner en decadente desserts, wij staan garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring op jullie trouwdag.

Geniet van een zorgeloze dag terwijl ons ervaren team zich ontfermt over de catering van de bruiloft, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het vieren van de liefde. Bij de Allersmaborg wordt jullie trouwdag niet alleen een visueel spektakel, maar ook een culinair festijn om nooit te vergeten.

Kennismaking aanvragen

Catering bruiloft eten uitgeserveerd diner gedekte tafel

Foodtruck bruiloft

Een foodtruck op een bruiloft biedt een unieke en levendige toevoeging aan het feestelijke geheel. Terwijl traditionele catering vaak plaatsvindt in vaste locaties zoals banketzalen of tuinen, brengt een foodtruck een speelse en informele sfeer met zich mee die perfect past bij veel moderne bruiloften.

Het grootste voordeel van een foodtruck op een bruiloft is de veelzijdigheid. Foodtrucks kunnen een breed scala aan gerechten en keukens aanbieden, van streetfoodklassiekers zoals hamburgers, tacos en pizza tot meer gespecialiseerde opties zoals sushi, vegetarische gerechten of ambachtelijke desserts.

Daarnaast is de interactie en beleving die ze creëren een fijne aanvulling. Gasten kunnen rechtstreeks bij de foodtruck bestellen en hun gerechten zien bereiden, wat zorgt voor een dynamische en boeiende eetervaring. Dit draagt bij aan de informele en gezellige sfeer van de bruiloft, waar gasten kunnen genieten van heerlijk eten terwijl ze rondlopen, dansen en feesten.

Offerte aanvragen

catering bruiloft met foodtruck op trouwlocatie in Groningen

Wat wordt er verzorgd

De catering bij een bruiloft op de Allersmaborg omvat alle aspecten van voedsel- en drankvoorziening. Dit kan een breed scala aan diensten omvatten, zoals:

  1. Menuplanning: Het samenstellen van een menu dat past bij de smaak en voorkeuren van het bruidspaar, inclusief voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts. Hierbij kan rekening worden gehouden met dieetwensen, allergieën en culturele voorkeuren van de gasten.
  2. Voedselbereiding: Het voorbereiden, koken en presenteren van alle gerechten op de dag van de bruiloft. Dit kan variëren van verfijnde diners tot informele buffetten of zelfs foodtruckopties, afhankelijk van de stijl en het thema van de bruiloft.
  3. Drankvoorziening: Het leveren van een assortiment dranken, waaronder alcoholische en niet-alcoholische opties, zoals champagne voor de toast, wijn bij het diner en diverse frisdranken. Een open bar of een selectie van speciale bieren en cocktails kan ook worden aangeboden.
  4. Servicepersoneel: Het voorzien van bedienend personeel om gasten te bedienen tijdens de bruiloft. Dit personeel kan ook verantwoordelijk zijn voor het opdienen van maaltijden, het bijvullen van drankjes en het opruimen van tafels.
  5. Aankleding en presentatie: Het verzorgen van de presentatie van het voedsel en de drankjes, inclusief decoratie van de eettafels, buffetopstellingen of foodtruckpresentaties. Dit kan omvatten het gebruik van servies, bestek, glaswerk, tafellinnen en decoratieve elementen die passen bij het thema van de bruiloft.

Kennismaking aanvragen

Catering bruiloft met aankleding koude dranken

Trouwarrangementen trouwlocatie Groningen

In samenwerking met Beijk Catering zijn er verschillende trouwarrangementen samengesteld voor onze trouwlocatie Groningen. Zij verzorgen met liefde, passie en een stapel ervaring de catering op jullie bruiloft. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.